0895 05 23 05 0893 55 01 94

Ексклузивно: ФЕНСИ холидейс и Дайнърс клуб България!

17 Август 2021 г.


Здравейте, Любими пътешественици!
С радост споделяме новината за едно ново и ексклузивно партньорство...! 

 



От екипа на ФЕНСИ холидейс сме изключително развълнувани да споделим с Вас за нашето ново партньорство с Дайнърс клуб България, чрез което имаме за цел да Ви предоставим още по-специални и ексклузивни оферти за незабравими пътешествия! Тези от Вас, които вече ни познаватзнаят, знаят че туристическа агенция ФЕНСИ холидейс е клуб за истинските пътешественици и любителите на изтънчените и различни приключения. Ние винаги обгрижваме клиентите си и се стараем да организираме мечтаната почивка за всекиго, включително и приключения до екзотичните райски кътчета по света! Точно поради тази причина навлизаме в това вълнуващо партньорство именно с Дайнърс клуб България! Защото знаем, че заслужавате най-доброто, а с кредитните карти от Дайнърс клуб България получавате точно това - възможност да пътувате комфортно и със стил! 


И преди да се запознаем с предимствата на членството в Дайнърс Клуб България, нека разгледаме някои любопитни факти за историята на първата кредитна карта и как в днешни дни тя се е превърнала в наш верен спътник при бизнес и лични пътувания! Питали ли сте как е създадена първата кредитна карта? Бихте ли предположили, че идеята за нея се „ражда“ през недалечната 1949 г. по време на бизнес вечеря? Това се случва в нюйоркският ресторант Majors Cabin Grill, където Франк МакНамара установява, че е забравил портфейла си и гарантира плащането с подпис върху салфетка. Така е осъществено първото безналично плащане в света, а година по-късно се появява и първата кредитна карта с логото на Diners Club International. Днес същото име - Diners Club®, помага на милиони хора по света да осъществяват мечтите си и своите бизнес планове. България е една от страните, в които американската компания Diners Club International упражнява своята дейност и всеки желаещ може да заяви подходящата за себе си кредитна карта Diners Club®За да бъде още по-добра тази новина, Дайнърс клуб България създаде изцяло нов продукт за българския пазар, кредитна карта Evolve, който дава възможност на своите притежатели да се възползват от предимствата на две картови схеми едновременно – Diners Club International и Mastercard.
 
 
Време е да научим и за предимствата на картодържателите. Какво получават клубните членове на Diners Club®?
 
Безплатен Wi-Fi достъп
Всички клиенти на Дайнърс клуб България имат възможност да използват услугата за достъп до над 65 милиона Wi-Fi хот спот точки в над 120 страни.
 
Достъп и консумация до VIP летищни салони
Притежателите на кредитни карти Diners Club® могат да се възползват от привилегията за достъп и консумация до над 1000 летищни салона в целия свят и да превърнат престоя на летището в удоволствие. A специално мобилно приложение - Diners Club Travel Tools, предоставя пълна информация за избраните салони.
 
Cashback програма
Клиенти на Дайнърс клуб България с лични револвиращи кредитни карти участват автоматично в програмата. Бонус точки се набират при разплащания в търговки обекти в България или чужбина, осъществени чрез Diners Club International апликация. При спазване условията на програмата клиентите получават 1% обратно от стойността на покупките си. 
 
Програма ProtectBuy
Програмата цели по-голяма сигурност при онлайн разплащания и се прилага за всички клиенти с кредитни карти Diners Club®. За идентифициране на картодържателя  при онлайн плащане се използва динамична 3D парола и статична, която се избира от клиента.
 
SMS известия при авторизация
С регистрация за услугата се изпращат SMS известия след всяка операция с кредитна карта Diners Club®. Така клиентите следят в реално време движенията на парите си.
 
MyDinersClub – контролът е във вашите ръце
Платформата дава възможност за лесни, бързи и удобни справки за кредитни карти Diners Club® (авторизации, трансакции, извлечения), погасяване на задължения, плащане на сметки и данъци.
 
Безплатна застраховка според типа на картата
Всеки притежател на кредитна карта от Дайнърс клуб България получава безплатна застраховка според вида на избрания вид карта – застраховка „Пътуване в чужбина“ с покритие до USD 35 000 или застраховка „Рак на гърдата“ с покритие до 10 000 лв.


 



 

Тези и още други предимства са описани подробно на: www.diners.bg, където можете да прочетете допълнително за предлаганите бонус програми и кредитни карти от Дайнърс Клуб България!
И не забравяйте, че ФЕНСИ холидейс е тук за Вас, за да се насладите на ексклузивни и незабравими пътешествияsmiley


 



До скоро и до нови вълнуващи приключения с туристическа агенция ФЕНСИ холидейс!

 


 

Всички новини »

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти