0895 05 23 05 0893 55 01 94

За насДобре дошли в света на невероятните пътешествия на ФЕНСИ холидейс!


Здравейте, Любими пътешественици, 
ако сте тук, значи и вие като нас наистина обичате да пътешествате! И вие не просто пътешествате, а го правите с истинска любов и от цялото си сърце и душа - също като нас! 

За нас е чест и привилегия да се представим - ние сме Емануела Кръстева /Еми/ и Теодора Гьошева /Теди/ - дипломирани травъл специалисти в направление "Мениджмънт на туроперарската и турагентска дейност" в Нов български университет. Ние сме тук, за да споделим с вас огромната си страст към пътешествията, както и всички спомени и емоции, които ще направим по пътя им!

Какво е ФЕНСИ холидейс? - това е клуб за истински пътешественици и истински хора... ФЕНСИ холидейс е плод на нашата искрена любов към пътешествията, опознаването на самите нас, и не на последно място - опознаването на големия необятен и прекрасен свят! 

Потопете се смело с нас в света на пътешествията, приключенията и екзотиката, създайте най-невероятните спомени и най-вълшебните  моменти с нас и ви обещаваме, че именно за тези пътешествия ще си спомняме с истинско умиление и наслада през идните години...

Какво можете да очаквате от ФЕНСИ холидейс? - При нас можете да се насладите на прекрасни и интересни екзотични почивки и екскурзии ексклузивно подбрани и създадени с много любов и грижа за вас, Любими пътешественици! Ние сме тук, за да бъдем вашият доверен и истински приятел, на когото може да разчитате и напълно да се доверите за планирането и осъществяването на вашето мечатно и незабравимо пътешествие!

 
Обещаваме ви да се погрижим пътешествието наистина да си е заслужавало, винаги да бъдете обгрижени и, рабира се, винаги да бъдете на гребена на вълната в света на приключенията и различните пътешествия!ДО СКОРО И ДО НОВИ ВЪЛНУВАЩИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС!
НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА ПЪТЕШЕСТВАТЕ ВИЕ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО!

 

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти