0895 05 23 05 0893 55 01 94

За насДобре дошли в света на невероятните пътешествия на ФЕНСИ холидейс!


Здравейте, Любими пътешественици, 
ако сте тук, значи и вие като нас наистина обичате да пътешествате, и вие не просто пътешествате, а го правите с истинска любов и от цялото си сърце и душа! 

За нас е чест и привилегия да се представим - ние сме Емануела Кръстева /Еми/ и Теодора Гьошева /Теди/ - дипломирани травъл специалисти в направление "Мениджмънт на туроперарската и турагентска дейност" в Нов български университет. Освен огромната си страст към пътешествията сме тук да споделим с вас, Любими пътешественици, и всички спомени и емоции, които ги съпътстват!

Тук сме, за да заявим със смелост и увереност, че ФЕНСИ холидейс е плод на истинската любов към пътешествията, опознаването на самите нас, и не на последно място - опознаването на големия необятен и прекрасен свят! 

Потопете се смело с нас в света на пътешествията, приключенията и екзотиката! Нека заедно обиколим света, който наистина има с какво да ни изненада и удиви! Хайде заедно да създадем най-невероятните спомени и най-вълшебните  моменти, за които да си спомняме с умиление и наслада през идните години... 
Каним ви да пътешестваме заедно до най-приказните дестинации, да видим от първо лице красотите, разкрием тайните, историите и легендите на нашата удивителна планета Земя ...
Обещаваме ви да се погрижим пътешествието наистина да си е заслужавало, винаги да бъдете обгрижени и, рабира се, винаги да бъдете на гребена на вълната в света на приключенията и различните пътешествия!ДО СКОРО И ДО НОВИ ВЪЛНУВАЩИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС!
 

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти