0895 05 23 05 0893 55 01 94

За насДобре дошли, Любими пътешественци, в света на невероятните пътешествия на ФЕНСИ холидейс!


Здравейте, Любими пътешественици
ако сте тук, значи и вие като нас наистина обичате да пътешествате! И вие не просто пътешествате, а го правите с истинска любов и от цялото си сърце и душа - също като нас! 

Чест и привилегия е да ви се представим - ние сме Емануела Кръстева /Еми/ и Теодора Гьошева /Теди/ - дипломирани травъл специалисти в направление "Мениджмънт на туроперарската и турагентска дейност" в Нов български университет.

Защо създадохме ФЕНСИ холидейс? - За да споделим с вас огромната си страст към пътешествията, както и да споделим с ВАС, Любими пътешественици, всички спомени и прекрасни емоции, които ще направим по пътя им!

Какво е ФЕНСИ холидейс? - това е клуб за истински пътешественици и истински хора... ФЕНСИ холидейс е плод на нашата искрена любов към пътешествията, опознаването на самите нас, и не на последно място - опознаването на големия необятен и прекрасен свят! 


Любими пътешественици, имаме един призив към вас - Приканваме ви да се потопите смело в света на пътешествията, приключенията и екзотиката! Приканваме ви от все сърце да създадете най-невероятните спомени и най-вълшебните моменти! А от нас имате думата, че именно за тези незабравими пътешествия ще си спомняме с истинско умиление и наслада през идните години, не за онази красива чанта или онези страхотни обувки...

Какво можете да очаквате от ФЕНСИ холидейс? - Тук можете да се насладите на прекрасни и интересни екзотични почивки и екскурзии ексклузивно подбрани и създадени с много любов и грижа за вас, Любими пътешественици!

Ние сме тук, за да бъдем вашият доверен и истински приятел, на когото може да разчитате и напълно да се доверите за планирането и осъществяването на вашето мечтано и незабравимо пътешествие! Ще бъдем и вашият доверен приятел, който ще ви подкрепяме неотлъчно и с грижа по време на вашето пътешествие до прибирането ви на родна земя!

Обещаваме ви да се погрижим пътешествието наистина да си е заслужавало, винаги да бъдете обгрижени и, рабира се, винаги да бъдете на гребена на вълната в света на приключенията и различните пътешествия!ДО СКОРО И ДО НОВИ ВЪЛНУВАЩИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС!
НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА ПЪТЕШЕСТВАТЕ ВИЕ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО!

Еми и Теди
!
 

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти