0895 05 23 05 0893 55 01 94

Нова година наблизо! ТОП дестинации близо до България!

02 Ноември 2022 г.
Здравейте, Любими пътешественици!
Готови ли сте за нови приключения? А какво ще кажете за една страхотна Нова година, прекарана на топло и красиво място? Звучи страхотно, нали? Сега е идеалният момент да изберете нестандартното и да прекарате едни незабравими празници. В днешната статия ще ви представим няколко ТОП дестинации, които заслужават да бъдат  посетени. Те са сравнително близо, достъпни и пълни с красиви места, които ще спрат дъха ви. Да започваме!

Нова година в Египет!
С удоволствие ще ви отведем в сенките на историята ѝ с нашата обиколка. Египет е дом на повече древни чудеса, отколкото можете да видите с едно посещение - въпреки че с нашите пътувания гарантираме, че ще се насладите на достатъчно от тях! От емблематичните пирамиди в Гиза, до Долината на царете в Луксор - един от най-големите музеи на открито в света. Круиз по р. Нил и разходка из Кайро, също са едни от най-големите атракции за очите и удоволствия за всяка приключенска душа. Очите ви ще се възхитят на величествените пирамиди и на вълнуващия морски свят на Червено море. Никога няма да свършат чудесата, на които да се порадвате, дори да се връщате тук отново и отново. Температурите през зимата рядко падат под 25 градуса, което прави това място още по-желано за почивка. Морските курорти са прекрасно устроени обсипани с луксозни хотели. Повечето от тях се намират на брега на Червено море, което е богато на морски видове, и са идеални за гмуркане дори и за най-запалените приключенци. Кораловите рифове и делфините са неща, които няма как да пропуснете там.
Най-известните курорти са Хургада, Шарм ел Шейх и Ел Гуна. Първите две кипят от живот. Там ще останете доволни, както от обслужването, така и от многото варианти на места за хапване и допълнителни екскурзии. Ще се насладите на местни деликатеси, а търговците ще ви заливат с всевъзможни оферти, на които трудно ще устоите. За любителите на „пазаренето”, Египет е перфектното място, тъй като само с две изречения, ще може да свалите цената на половина и така да вземете наистина интересни и страхотни неща за малка сума. Ел Гуна е само на трийсетина минути от Хургада и всеки, който иска за миг да се откъсне от шума, може да го посети. Там има сравнително по-малко туристи и хотели, но пък ще можете спокойно да хапнете, да се гмуркате и да направите екзотична разходна, без да се състезавате с останалите туристи.

Нова година в Турция!
Нашата съседка предлага страхотни курорти, които трябва да бъдат посетени и точно затова е в днешния ни списък! Меко време, красиви плажове, атракции и уникално вкусна храна! Това са само част от предимствата на страната, а ако добавим и близкото разстояние, то определено може да кажем, че Турция е перфектният избор за екскурзия, почивка или топли новогодишни празници! Там ще откриете един много различен и интересен свят, с богато културно наследство и отзивчиви  местни хора, които с усмивка ще ви предлагат... всъщност всичко! Огромните пазари в Турция изобилстват от всякакви храни достойни да задоволят всеки вкус. Ниските цени на сувенирите и дрехите ще ви дадат възможност да съчетаете приятното с полезното, купувайки си страхотни неща. Както всички знаем, Турция е страна на силно вярващ народ, затова джамиите им са наистина много и са красиви, както отвън, така и отвътре. Все пак е редно да кажем, че трябва да спазвате определени правила, ако искате да посетите някоя от тях.
От другата страна на монетата е нощният живот и по-специално този в хотелите. Несъмнено едни от най-предпочитаните курорти е Анталия. Много от хотелите са на самия морски бряг, предлагат all inclusive, който винаги е на високо ниво, а басейните са като малки оазиси, от които няма да искате да си тръгнете. А сега си представете... голям басейн, с величествена морска гледка, студен коктейл, музика и фойерверки, които се сливат със звездите! Повярвайте ни, това е едно наиситна спиращо дъха преживяване!

Нова година в Дубай!
Нова година в Дубай определено е грандиозно събитие. С неповторимите фойерверки и възможността да се насладите безплатно на някои от грандиозните новогодишни празници в Дубай, не е чудно, че по това време в емирството започват да се стичат туристи от съседните страни и останалия свят. Независимо дали искате да купонясвате или да седнете в уединение сред комфорта на стаята си, независимо дали искате да се насладите със семейството си или с някой специален, Дубай има какво да предложи за всеки.
Фойерверки, партита, вечеря и танци, Дубай може лесно да бъде вашето персонализирано бягство за празнуване на Нова година. Всички сме гледали по телевизията удивителните фойерверки на Бурж Халифа, а ние ви предлагаме да им се насладите от близо. Най-високата кула в света привлича милиони туристи в града. Хора от близо и далеч идват, за да направят последното броене на годината, взирайки се в уникално светлинно и водно шоу, което се случва в полунощ. Хотелите, независимо от бюджета на посетителите, са изпипани до най-малкия детайл, а персоналът ще ви накара да се почувствате като крале и кралици. Естествено, партитата са денонощни, изпълнени със светлини и силна музика, за да можете буквално да забравите останалия свят и да се потопите в една „дива” и запомняща се атмосфера. Ако обичате да празнувате, то Дубай със сигурност е вашето място за Нова година. Тук може да видите нашите предложения, с които сигурни сме – ще ви изкушим още повече да изберете Дубай.

Нова година в Тунис!
Още по-екзотично предложение, което съчетава в себе си познато и различно, море и пустиня, почивка и приключение! Топлият климат в Африка ще ви позволи да посрещнете новата година с широка усмивка и летни дрехи. Мястото е изключително красиво и без значение дали сте на плажа или в градската част, очите ви ще съберат уникални гледки, а телефоните ви ще запаметят неповторими спомени. Хотелите са луксозни, с морска гледка и вкусна храна. В курортът Сус ще видите музеи, църкви, синегоги и катакомби, което ще допринесе за преживяването ви там. Плажовете са чисти, с фин пясък и кристално чиста вода, а градската част е пълна със заведения за всеки тип клиенти, наргиле барове, малки и големи ресторанти, в които ще ви предлагат страшно вкусна храна. Ще сте заобиколени от усмихнати хора, които също са там, за да празнуват и да посрещнат 2023 година, заредени с положителни емоции и милион нови мечти.

Е, Любими пътешественици, надяваме се, че сме ви помогнали с избора за Новогодишната нощ или пък точно с тази статия сме ви накарали да погледнете към нови хоризонти! Все пак на всяко от местата ще се потопите в свят с басейни, палми, красиви стаи, слънце и апетитна храна – какво повече му трябва на един приключенец за незабравима и различна Нова Година

Доскоро и до нови вълнуващи пътешествия с ФЕНСИ холидейс!
И не забравяйте, че ние сме тук, за да пътешествате вие щастливо и безгрижно по света!


 
 

 
 
Всички новини »

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти