0895 05 23 05 0893 55 01 94

Коледа и Нова Година в Канкун, Мексико! /ALL INCLUSIVE/

Продължителност: 13 дни / 10 нощувки

Вид транспорт: Комбиниран транспорт Комбиниран транспорт

Код на програма: П-301

Дестинация: Канкун, Мексико

Дати на отпътуване: 24.12.2021

Цена от: 3975 лв.
Запитване
 • Хотели
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Важна информация

Хотели по програмата 

Любими пътешественици, можете да прочетете повече за Мексико в нашата статия с луксозни и препоръчани курорти специално за Вас! smiley

 

ДЕН 1:

Излитане от Летище София с полет на Турски авиолинии в 21.15 часа. (23.12.21)
След кратък престой в Истанбул в 02.30 ч, излитане за Канкун. (24.12.21)

 ДЕН 2:

Кацане на международното летище в Канкун в 13.15 ч. местно време. Посрещане от представители на фирмата партньор след което следва трансфер до предварително избраният от вас хотел.


 
ДЕН 3 - ДЕН 10: 

Можете да се насладите на прекрасни слънчеви дни за плаж и екскурзии до невероятни места. Отделете си време да пробвате разнообразни коктейли, местна храна и прочутата варена царевица с масло и полята с чили, която се предлага от улични търговци и е невероятно вкусна.
Допълнителните ексурзии са разнообразни - от развлекателни и екстремни до посещения на исторически забележителности и природни красоти!


 ДЕН 11:

Достатъчно време за приятна дълга закуска или да поплувате  преди да напуснете това райско кътче. Следва трансфер до междунароното летище в Канкун за полет Истанбул-София.


  

Полетно разписание:

 1. TK1030 L  TH 23DEC  SOFIST KK20  -21.15- 23.40 

 2. TK 184 L  FR 24DEC  ISTCUN KK20  02.30- 13.15 

 3. TK 181 L  MO 03JAN  CUNIST KK20  1425 1010

 4. TK1029 L  TU 04JAN  ISTSOF KK20  2010 2025 

Полети с THY
*престоя в Истанбул е около 10 часа , но това носи и своите предимства тъй като по това време на годината са най-големите намаления там и ще имате възможност да посетите някой от търговските центрове или просто да се разходите и похапнете из този невероятен Мегаполис.Така ще посетите 2 дестинации в едно.

 


 

Екскурзии срещу допълнително заплащане:
 

 • екскурзия до Чичен Ица - къпане в сеноте - Валядолид /с включен обяд/

Чичен Ица - столицата на културата на Маите, невероятно богатство на световната археология. Този най-важен и величествен паметник от културата на Маите е съхранил в себе си невероятни археологически останки като Пирамидата, известна още като "Замъка" или храма на Кукулкан - пирамида със 365 стъпала, за която се счита, че е била астрономически часовник, който отбелязва пролетното и есенното равноденствие. Други археологически останки, които могат да се видят са още Двора за игра с топки; Храма на черепите; Храма на ягуара; Обсерваторията; Площада с хиляда колони и Свещения кладенец. Следва къпане в сенота Ик-Кил (в превод „пропаднала дупка”) с кристално чиста вода и посещение на Валядолид - един от първите градове на колониалното Мексико. 

 • Екологичен парк Шкарет: /без включен обяд/ 
  Наричан още "свещен природен рай" Шкарет  е дом на много видове местни птици и застрашени животни, предлагащ уникален увеселителен атракцион, където посетителите могат да се забавляват, научавайки за природните и археологически забележителности и преживявайки най-колоритните мексикански традиции.

 

 • Екскурзия до подземната река Рио Секрето + плуване с морски костенурки /с включен обяд/

Рио Секрето е уникален природен феномен. Представлява красива подземна речна система от сталактити, стагмити и пещери, къпани от подземните води на п-в Юкатан. За плуването с костенурки се предоставя цялата необходима екипировка.Място на което може да се загубиш,чувсвото е все едно си попада с СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА.НЕОПИСУЕМО КРАСИВО И ПРИКЛЮЧЕНСКО.......

 • Полудневна екскурзия по джунглата "Селватика": 

За любителите на истинските приключения! Изпробвайте себе си, летейки над джунглата с канопи, прехвърляйки се от дърво на дърво по висящите мостове, разходете се из селвата (непроходима тропическа гора) с бъги и се освежете в едно от карстовите езера - сенота. В края на разходката Ви чака лек обяд и видео репортаж за пътешествието Ви из селвата. 
 

 • Сити - тур на курторта Канкун: 

Канкун представлява остров, отворен от едната страна като образува лагуна. Той е най- големият и най-красивият международен туристически курорт в страната. Плажовете са покрити с бял пясък, водите са синьо-зелени и чисти, а културният живот предлага археологически останки от пирамиди и музеи на открито. Град Канкун възниква следствие на проучванията от 1967 година за построяване на град в този район, който да привлече чуждестранна валута и да се превърне в туристически център. Канкун е космополитен град, в него живеят хора от други мексикански щати, както и от останалата част на Америка, а също така и Европа. 

  
 • Самолетен билети от  София – Канкун -София с  включени летищни такси;

 • Трансфер летище/ хотел/ летище;

 • 7 нощувки на база All Inclusive в избрания от Вас хотел;

 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро.

 • Обслужване на български език

  
 • Допълнителни екскурзии;

 • Разходи от личен характер;

 • Държавна такса за напускане на Мексико

 • Застраховка "Отмяна на Пътуване" 

 • Бакшиши

 • Разходи от личен характер 

  


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1.При направена резервация пътуващият в рамките на  48 часа заплаща 50 % гаранционен депозит по договора за туристическо пътуване в размер на  сумата
*Доплащане на остатъчната стойност 21 дни преди датата на отпътуване 
2.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са  без медицински изисквания за  специфични имунизации. Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация, техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване ма пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
 

 Срокове за анулации и неустойки валидни по време на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/:

1.1.В случай на обявено „извънредно положение“, „световна епидемиологична обстановка „или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19, като прави напълно невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация, Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните.
1.2 Клиентите са напълно уведомени и наясно, че резервират пътуване което е по време на на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/като в този период може да  има промени условията за пътуване и изискване за тесове съпбразно наредбите на МНЗ ма Р. България.
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 21 /двайсет и един/ календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата за която е записан клиента.
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите .
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последиците свързани с това.
4. При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.клиента губи всички внесени суми както следва;
*От 80 до 30 дни преди датат на отпътуване - внесения депозит
*От 29 до 0 дни -100% от стойността 
•В случай, че Клиента  прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
•Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.


 НЕОБХОДИМИ ДАННИ НА ПЪТУВАЩИТЕ:

•Три имена на латиница по международен паспорт;
•Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
•Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни или изтекла / недостатъяна валидност на докумета за задгранично пътуване-паспорт.
Офертата важи при минимум 50 туристи.


 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

•Международен паспорт с минимум валидност 6 месеца след датата на връщане;
•За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!
ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - кратка информация
*
Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико като туристи без визи за срок до 180 дни. На място престоят може да бъде продължен в службите за миграционен контрол на чужденците към съответния щат - www.inm.gob.mx.
*При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната заедно с паспорта и билета за обратно връщане. В случай на загубен или откраднат миграционен формуляр трябва да се уведомят компетентните полицейски власти, които издават служебна бележка, удостоверяваща този факт. При напускане на страната българските граждани със загубен, унищожен или откраднат миграционен формуляр заплащат глоба на летищата, която се определя и заплаща в офисите на миграционните власти на съответното летище. Връзка с  българското посолство на тел:

(+52 1) 55 6064 5199,  (на тел  044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и на тел 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико).
 Здравни изисквания:

*Изискава се отрицателен ваксина или PCR тест при влизане в страната, който да е направен до максимум 96 часа преди дата на пристигане в страната. Задължително на английски език! 
*COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.


 ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
 ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата не носи отговорност.

 


 

Пригответе се да откриете Мексико с неговата различна култура, уникална география и храна. Включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, Мексико е един от маршрутите, за които всеки пътешественик мечтае. Ще видите историческите и природни красоти на Мексико, където  е било религиозният Център  на Юкатан през периода на маите..Освен тоеа най-красивите плажове на света се намират в Мексико.
Невероятните плажни ивици, красиви хотели в Карибски стил и много музика ,фестивали и не на последно място уникалната Мексиканска храна.Най- посещаваните места  са почивка за районите на Канкун и Ривиера Мая.
Подарете си спомени , станете част от  това уникално кътче на света.
 Обичате яркото слънце, лазурното море, палмите и белите пясъчни плажове?
Карибите са един от най-посещаваните туристически райони в Света. Островите са райски кътчета за неповторима почивка и незабравими емоции, които ни пренасят в приказен свят, който е трудно да се опише. Изумрудени води, искрящи бели пясъци, шезлонг край океана и изумителен подводен свят, за които мечтаем.


 


 


Етикети мексико нова година 2022 нг почивки нг оферти нова година почивки нова година екскурзии нова година в мексико нова година на плаж екзотична нова година нг екзотика нова година на топло нова година изгодни оферти нова година изгодни почивки новогодишна почивка новогодишна оферта новогодишна екскурзия новогодишно празненство нова година в чужбина нова година идеи за почивка почивка мексико мексико 2021 мексико 2022 организирана почивка мексико мексико ваканция екзотичния мексико мексиканска почивка мексико екскурзия организирана екскурзия мексико мексико ол инклузив мексико луксозни потели мексико сити индивидуална почивка индивидуална почивка в мексико на плаж в мексико екзотика в мексико индивидуална екскурзия мексико индивидуално пътешествие мексико канкун канкун 2021 канкун 2022 почивка канкун екскурзия канкун мексико курорти канкун хотели канкун ол инклузив канкун ваканция канкун пътешествие на плаж в канкун какво да посетим в мексико мексико забележителности канкун луксозни хотели канкун индивидуална почивка канкун индивидуално пътешествие на плаж почивка по всяко време организирана почивка канкун изгодна почивка мексико изгодна почивка канкун изгодни цени мексико изгодни цени канкун самолетна почивка мексико чартърен полет мексико чартърен полет канкун семейна почивка мексико мексико меден месец мексико свети валентин мексико нова година 2022 мексико коледа mexico cancun mexico holiday mexico vacation cancun vacation pochivka kankun pochivka meksiko meksiko organizirana pochivka meksiko izgodna pochivka mexico city cancun hotels beach resorts luxurious hotels mexico организирана почивка чартърна почивка чартърна почивка самолет екскурзовод екзотика релакс незабравима почивка незабравима ваканция почивка ваканция екскурзия организирана екскурзия организирана ваканция организирано пътешествие лято 2021 есен 2021 онлайн резервация на почивки и екскурзии туризъм туризъм чужбина самолетна почивка самолетен полет изгодна почивка изгодна самолетна почивка изгодна организирана почивка изгодна оферта почивка изгодна оферта лято 2021 изгодна оферта есен 2021 изгодна ваканция семейна ваканция семейна почивка семейно пътуване хотели почивка лято почивка есен резервация на почивки меден месец идеи за пътуване идеи за почивка идеи за ваканция мечтана дестинация дестинация пътуване идеи дестинации лято 2021 идеи дестинации есен 2021 екзотична почивка луксозна почивка ол инклузив почивка all inclusive почивка pochivka lqto 2021 esen 2021 semeina pochivka idei za pochivka izgodna oferta za pochivka samoletna pochivka izgodna pochivka organizirana pochivka organizirana ekskyrziq turisticheska agenciq ekzotichna pochivka vakanciq fancy holidays фенси холидейс оферти лицензиран туроператор туристическа агенция в софия туристическа агенция във видин фенси холидейс
Оферта № П301

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти