0895 05 23 05 0893 55 01 94

Пътуване с туристическа агенция - 7 предимства!

03 Септември 2021 г.


Здравейте, Любими пътешественици!
Настанете се удобно, защото днес ще се потопим в една изключително актуална и интересна за нас тема...

 Винаги когато планираме някое ново пътешествие искаме всичко да мине гладко и идеално без непредвидени усложнения. Точно тук, туристическите агенции стават наши най-верни приятели в планирането на пътешествие. И нещо повече, днес туристическите агенции не са просто организатори на вашето следващо пътуване - те са се превърнали във верни консултанти, които винаги ще Ви дадат най-полезните съвети и ще се погрижат да имате една безгрижна и щастлива почивка! За това с днешната статия сме изключително развълнувани да обсъдим с Вас предимствата на това да резервирате и пътувате с туристическа агенция!

Време е да се потопим в темата като първо си припомним, че туристическите агенции и техните пътешественици всъщност споделят нещо много важно помежду си – любовта към пътуването! Всъщност, туристическите агенции изразяват своята страст към пътешествията чрез желанието си да направят Вашата почивка незабравима и да Ви заредят със същите тези позитивни емоции от пътешествия, които и те самите са изпитали от своя опит!

 

  1. И сега, нека се отправим към първото предимство на резервациите с туристически агенции, което винаги е било и често задаван въпрос сред пътешествениците, а именно – услугите на туристическа агенция са финансово изгодни и не костват повече на вашия бюджет. Всъщност, дори е по-изгодно от колкото да планирате почивката си сами, защото чартърните полети са на по-добри цени от колкото обикновените, както и настаняването в хотел може да бъде на по-ниска цена при резервация с агенция!

  2. Още нещо, което може да Ви улесни финансово е предимство номер две – при планирането на почивка с туристическа агенция имате опция за „безрискови резервации“, т.е. можете да внесете минимален депозит и да извършите останалото доплащане чак до 20 дни преди отпътуване! Това гарантира Вашата финансова сигурност при резервации с нас!

  3. Разбира се, няма как да не споменем предимство номер три – резервацията с туристическа агенция е много по-бърза, лесна и удобна! Планирането на почивка може да бъде много стресиращо начинание, особено имайки предвит, че трябва да планирате и проверите всичко по отделно – самолетните билети, хотела, информация за нужните документи и визи, както и какви места можете да посетите по време на почивката си... Накрая, вместо да избягате от натовареното ежедневие и да се вълнувате за предстоящото пътуване, ще сте още по-уморени от планирането! Всичко това може да бъде по-лесно когато резервирате с туристическа агенция, защото ние ще се погрижим за детайлите! Днес това е и още по-удобно и бързо, тъй като можете да спестите време и да резервирате с нас онлайн – мечтаната безгрижна ваканция е само на един клик разстояние!

  4. Както вече споменахме, туристическата агенция е и Ваш доверен съветник, което ни води до предимство номер четири – с нас можете да получите професионално мнение и актуална информация за всичко, от което имате нужда при пътуване! С нас винаги ще знаете какви документи са Ви нужни при пътуване - дали има изисквания за виза, QR кодове, ваксини или тестове за Ковид-19 при влизане и излизане от страната. И още повече - когато имате въпроси винаги можете да се свържете с нас онлайн, по телефона или чрез и-мейл адрес! 

  5. Нека не забравяме и предимство номер пет – при резервация с туристическа агенция получавате и много допълнителни услуги към пакетната цена и екскурзионната програма. Като например – трансфер от летище до хотел, медицинска застраховка, застраховка „Отмяна на пътуване“, представител на фирмата тур оператор, а в някои случаи и екскурзоводско обслужване на български език!

  6. Нещо, за което не много от нас се замислят при планиране на пътешествие е предимство номер шест – почивка със приятели или семейство е много по-лесно да се планира с туристическа агенция! Искате да отидете на ваканция с ваши приятели, но се тревожите дали и Вие и те ще успеете да резервирате стаи в един и същ хотел, на едно и също място? Ако резервирате с туристическа агенция, не е нужно да се тревожите, защото ще можете да пътувате и отседнете заедно като част от една туристическа група. Какво по-хубаво от това да се насладим на ваканция с приятна компания!

  7. И на последно място, но не по важност, предимство номер седем – като туристическа агенция ние винаги се стараем да предложим възможно най-добрите оферти за нашите клиенти, като се стараем да проверим за най-сигурното качество ! Още по-хубавото е, че туристическите агенции имат достъп до ексклузивни предложения, промоционални цени и най-добрите продукти на туристическия пазар. Понякога например, не всяка информация в хотелските сайтове е леснодостъпна за пътешествениците и това може да направи планирането на ваканция само изключително объркващо. С нас, обаче, винаги ще намерите най-добрите предложения и коретно обслужване!


И преди да завършим нашата статия, Ви напомняме, че можете да намерите тази и още интересна информация по темата в нашия кратък видеоклип! В нашия YouTube канал можете да намерите и още клипчета на интересни теми за пътешественици, а целта на тази наша поредица е да ни опознаете, за да бъдем по-полезни и по-близо до Вас!

 


 

Ако желаете да избягате от рутината с едно незабравимо пътешествие, можете да разгледате нашите проверени и препоръчани оферти още сега!  Изборът е само Ваш, а планирането на една безгрижна и щастлива почивка е от нас! smiley


 


 

До скоро и до нови вълнуващи пътешествия с туристическа агенция ФЕНСИ холидейс!


 


 

Всички новини »

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти