0895 05 23 05 0893 55 01 94

ТОП 3 най-препоръчани хотели в Бодрум, Турция!

10 Март 2022 г.

Здравейте, Любими пътешественици!

Пригответе своя летен багаж, защото днешната статия ще е изпълнена с неустоимия полъх на морски бриз... 


С наближаващата пролет и затопляне на времето, вече започваме да си мечтаем и за идната лятна почивка – плаж, море и слънчеви лъчи. Но защо да чакаме и мечтаем, когато можем да се насладим на невероятна почивка на плажа много по-скоро? Именно за това, днес ще отпътуваме до Турция и най-емблематичния и популярен курорт – Бодрум!
Всички знаем, че красивото турско крайбрежие на Егейско море е подходящо за почивка още от месец май, поради приятните топли градуси, за това и днес избрахме да споделим с Вас нашите най-препоръчани хотели в приказния курорт Бодрум!



1. La Blanche Island Bodrum 5*

 

Няма как да не започнем с този чудесен курортен хотел, скрит на уединен остров, точно по крайбрежието на Гюверджинлик. La Blanche Island Bodrum е 5-звезден хотелски комплекс, който ще Ви предложи лукса и високите стандарти на Бодрум в своята пълна светлина. Комплексът разполага с над 500 елегантно обзаведени стаи с красива морска гледка и 7 а-ла-карт ресторанта с турски, средиземноморски, италиански и далекоизточен специалитети за всеки вкус, както и сладкарница с най-изкусителните турски десерти! Също така има цели 7 бара на ваше разположение, където да разпуснете с коктейл в ръка.
Въпреки че е уединен на този приказен остров, хотелът все пак има отлична локация – само на 15 км. от летище Милас и на 26 км. от центъра на Бодрум. La Blanche Island Bodrum глези своите гости с разнообразие от безплатни услуги като турска и парна баня, сауна, съоражения за водни спортове и достъп до тенис на корт. Водните забавления никак не са малко – тук ще откриете няколко басейна, аквапарк и възможност за гмуркане с шнорхел. Екипът на хотела организира и всички нужни забавления по време на вашия престой като например - тематични партита, караоке и музика на живо. А за най-малките гости на хотела има и мини детски клуб, който старателно се грижи и забавлява децата!
И ако все още не сте очаровани, има и още... Първото, което ни идва на ум когато споменем почивка в Турция винаги е уникалния ол инклузив престой, а La Blanche Island Bodrum предлага това и повече със своя пакет Ultra All Inclusive - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и някои вносни - без лимит! Неописуемо изживяване за вашата луксозна почивка на плажа! 


 

2. Titanic Deluxe Bodrum 5*
 

Нашето второ предложение отново е разположено по красивото крайбрежие на Гюверджинлик. Курортният хотел Titanic Deluxe Bodrum е едно 5-звездно изкушение, което ще Ви предложи само най-доброто и качествено преживяване на своя частен плаж. Разполага с 393 луксозно обзаведени стаи с всички модерни удобства и 5 а-ла-карт ресторанта с разнообразие от турска, средиземноморска, италианска, японска кухня и опции за вкусен стек и скара!
За максимално удобство, хотелът е разположен само на 15 км. от летище Милас, на 25 км. от центъра на Бодрум, така че освен на приказния плаж можете да се насладите и на приятни разходки из града. В Titanic Deluxe Bodrum можете да се насладите на спокойна почивка със СПА центъра, предлагащ разнообразие от традиционни масажи и разкрасителни процедури. Освен това, като гости на хотела имате безплатен достъп до турска и парна баня, сауна и програмите по йога и пилатес! За любителите на забавленията има съоражения за водни спортове, както и най-аткактивното – аквапарк с 9 водни пързалки! За семействата с деца има детски клуб с детски водни пързалки, мини бюфет и мини дискотека!
И разбира се, за да се почуствате наистина специални, Titanic Deluxe Bodrum предлага престой на база High Class All Inclusive, включващ закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса с алкохолни и безалкохолни напитки - без лимит! Идеалното място за спокойна и луксозна почивка на турското крайбрежие! 

 

3. Rixos Premium Bodrum 5*
 

Последното ни предложение е разположено по крайбрежието около курортното селце Торба. Този курортен хотел е част от 5-звездната веригата Риксос, която въплъщава в себе си няколко основни компонента - турско гостоприемство, гурме изживявания, здравословен и активен отдих с много опции за спорт, както и забавления на живо с гост изпълнители. Rixos Premium Bodrum разполага с общо 273 просторни и модерно обзаведени стаи, 3 а-ла-карт ресторанта (рибен, италиански и азиатски), отделен ресторант за гости на вилите, щандове за храна, както и сладкарница с турски десерти. За любителите на коктейли има лоби бар, бар на плажа, винен бар и нощна дискотека.
Удобната локация на хотела е още едно предимство – намира се на 25 км. от летище Милас и само на 10 км. от центъра на Бодрум. Rixos Premium Bodrum ви предлага и едно невероятно СПА изживяване с разнообразие от масажи, козметични процедури с органични продукти и хидромасажна вана. За да Ви изкуши още повече, комплекса предлага безплатни услуги на своите гости като – турска и парна баня, финландска сауна, релакс зона, плажни спортове, съоражения за водни спортове и групови курсова по йога и аеробика. Ако си мечтаете за почивка изпълнена със забавления, то това е правилното място за Вас, тъй като тук ще откриете различни шоу програми, тематични партита с DJ програма и разбира се големия Rixy аквапарк! Гостите с деца също могат да са спокойни, защото хотелът предлага детски клуб, детска площадка, кино за деца, мини дискотека и разбира се детски водни пързалки.
Rixos Premium Bodrum също ще Ви предложи един уникален All Inclusive престой без лимит - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса с алкохолни и безалкохолни напитки, като освен това са включени и премиум напитки: уиски, коняк и бренди, водка, текила. Няма как да не останете очаровани от всичко което Rixos Premium Bodrum може да предложи!


 


Така завършваме нашата обиколка из най-препоръчаните и луксозни хотели на Бодрум.
Несъмнено, това е един от най-търсените курорти на Турция сред пътешествениците и за това се надяваме, че сме били полезни с нашите предложения.
Ако вече сте готови да стегнете куфарите си, можете да разгледате нашите проверени и сигурни оферти за ол инклузив почивка в Бодрум, Турция още сега! smiley

 



До скоро и до нови вълнуващи пътешествия с туристическа агенция ФЕНСИ холидейс!
 


Всички новини »

Присъединете се към бюлетина

За да получите най-добрите оферти