Почивка на Сейшелските острови! /чартърен полет от София/

Продължителност: 10 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолет Самолет

Код на програма: П-264

Дестинация: Сейшелски о-ви, Сейшелски о-ви

Дати на отпътуване:

Цена от: 0 лв.
Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за почивки в Сейшелски о-ви


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Важна информация

 

Любими пътешественици, можете да прочетете повече за Сейшелските острови в нашия пътеводител специално за Вас! smiley



 


Ден 1-2 / София - Махе:

 

Отпътуване от летище Софияза Махе с междинно кацане за зареждане в Джибути.

Пристигане на летището в Махе на следващия ден=

Трансфер и настаняване в хотел по избор.

Свободно време, нощувка.


 





Ден 3-8 / Махе:


Закуска.

Свободно време за плаж и допълнителни екскурзии, нощувка.

 

Насладете се на най-големите острови от групата на Сейшелите - Махе, Пралин, Силует, Ла Диг и др., с уникален тропически климат и прекрасни плажове! На о-в Махе можете да останете без дъх от прекрасното ухание на орхидеи в тропическата феерия на архипелага. Главният остров Махе, на който се намира и столицата Виктория, включва резервати, в които ще видите хищни растения, както и уникалното дърво - медуза. Сейшелските острови са едно от райските кътчета на земята.


 




Ден 9-10 / Махе - София:


Закуска.

Освобождаване на стаята в хотела до 12:00 ч.

Трансфер до летището в Махе за полет до София с междинно кацане в Джибути за презареждане.

Пристигане в София.

 
 

Допълнителни екскурзии:
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ - заплащат се в България



Посещение на островите Праслин и Ла Диг – цена 429 лева на човек

Присъединете се към една незабравима екшън, целодневна обиколка с екскурзовод на два от най-очарователните острови на Сейшелските острови, Праслин и Ла Диг, за да изпитате техния уникален характер и спиращата дъха им природна красота. Праслин, вторият по големина остров на Сейшелските острови, е слабо населен и предлага великолепни крайбрежни, планински и горски пейзажи. Островът е дом на Вале де Май, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, ендемичният дом на палмата Коко де Мер и редкият Сейшелски черен папагал. Посетете това природно чудо и бъдете хипнотизирани от тази праисторическа гора, замръзнала във времето - няма друго място като нея на Земята - преди да се отправите към световноизвестния Ансе Лацио за шанс да плувате на този живописен плаж. Следва вкусен Креолски обяд. На исторически и културно богатата Ла Диг е гарантирано истинско островно изживяване. Посетете старомодното и живописно пристанище и селището La Passe, вижте прекрасната Креолска архитектура, посетете исторически забележителности като L'Union Estate, мелницата Copra и - разбира се - посетете световноизвестния плаж, Anse Source d'Argent, най-снимания плаж в света с уникалната си гранитна природа.

  • Целодневна екскурзия - 06:15 часа до 18:15 часа

  • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд


Обиколка на остров Махе – цена 147 лева на човек

Изпитайте разнообразието и вдъхновяващата живописна красота на остров Махе, най-големият и най-населен остров на Сейшелските острови. Екскурзията се провежда с комфортен климатизиран автобус. Започнете с обиколка на столицата Виктория и посетете забележителности като Часовниковата кула Виктория и колоритния пазар на сър Селвин - Селвин Кларк, докато нашите опитни водачи споделят с вас богатата култура и история на страната. Продължавайки нататък, се насладете на леко пътуване през планинските проходи Санс Сучи, докато пътувате през буйни горски и чаени плантации по един от най-живописните маршрути на Сейшелските острови. След спирка в историческата мисионска ложа, с изветрелите си руини и внушителна гледка към брега отдолу, следва да се насладите на креолски бюфет в местен ресторант на Сейшелските острови. Потопете се в спиращата дъха природа на многото идилични заливи по южното крайбрежие, преди да се отправите към историческа билкова градина и нашите водачи със сигурност ще ви осветят за уникалната флора и фауна, открита само на Сейшелите. Завършете деня с поглед върху креолската култура и архитектура, като посетите местното занаятчийско село за възможност за закупуване на местни сувенири, разглеждане на креолски къщи и среща с местни занаятчии.

  • Целодневна екскурзия - 09:00 часа до 17:00 часа

  • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд


Риф сафари – цена 221 лева на човек

Ще отплавате на борда на Анахита, докато се отправяте към откриването на вътрешните острови на Махе. След това ще скочите на борда на полупотопяем кораб, за да изследвате дълбините на морския парк. Насладете се на храненето на тропическите риби, заобикалящи лодката, а след това се гмурнете за да видите отблизо съществата, обитаващи цветните коралови градини в парка. Почерпете се с обяд и музикални забавления, преди да се отправите към брега на остров Мойен. Ще се разходите из острова пеша, за да се запознаете с гигантските костенурки, които свободно се разхождат на него, както и ще посетите стари руини и „пиратски“ гробове - или просто се отпуснете на частния плаж на острова. Денят завършва с тропически коктейл и лежерен круиз около морския парк, преди да се върнете в Махе.

  • Целодневна екскурзия - 08:15 часа до 16:15 часа

  • Цената включва: трансфер, входни такси, екскурзовод на английски език и обяд


Поход в национален парк Морн Сейшели – цена 172 лева на човек

Това е доста сенчеста разходка през гората на националния парк Морн Сейшели. След като се спуснете в долината, има относително стабилно изкачване с около 140 нагоре върху огромна гранитна скала. Кополия е на 500 м надморска височина и е с невероятна гледка към източния бряг на Махе и други гранитни острови. Растения и животни, уникални за Сейшелските острови, включително насекомоядните растения, могат да бъдат намерени в по-горните части на тази пътека. Връщането е по същата пътека, тъй като все още няма алтернативен маршрут. Пътеката е класирана като СРЕДНА. За цялото ходене (т.е. нагоре и надолу) са необходими приблизително 1 час и 30 минути. Ще имате допълнително време за фотосесия и проучване в горната част. Тъй като по-голямата част от пътеката е през гората, тази разходка може да бъде по всяко време на деня, въпреки че върхът е често изложен на слънце, вятър и мъгла.

  • Целодневна екскурзия - 08:30 часа до 12:45 часа

  • Цената включва: трансфер, входни такси и екскурзовод на английски език


Полет с хеликоптер – цените са валидни при минимум 2 човека

  • 15 минути полет – цена 510 лева на човек

  • 30 минути полет – цена 951 лева на човек


Насладете се на най-доброто изживяване от птичи поглед на остров Махе и околните острови в морския парк Света Ана от хеликоптерите на Зил Еър. Живописните полети, извършвани директно от Констанс Ефелия или курорт Кемпински, осигуряват най-красивите гледки към островите, заобиколени от кристално тюркоазения океан. Гарантирано ще откриете много тайни на Сейшелските острови, докато сте на това вълшебно приключение.

  • Цената не включва: трансфер до площадката на излитане





 
 

  • Самолетен билет София - Махе - София с включен регистриран багаж до 15 кг;
  • 7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро.
 

  • Лични разходи;

  • Други допълнителни услуги;

  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание;

  • Доплащане за медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 г. - 27 лв.

 


 


ВАЖНО: 


За всички туристи на "Дрийм Холидейс БГ" ЕООД, пътуващи по програми през 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен PCR тест за влизане в съответната държава или при прибиране в България, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.

  • Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристи на Дрийм Холидейс БГ ЕООД ползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка.

 




ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

  • авиокомпания Българиан Еър, (FB)

  • седалище и адрес: бул. Брюксел 1 , София 1592, България

  • тип самолет: A320 – 200

  • Възможна е промяна на типа самолет!

 

  • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 550 долара на тон; Джибути 640 долара на тон, Махе 690 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,20 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 10 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-ма лко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).



 




ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:



ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

  • от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.

  • от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.

  • по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.

Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.


 




МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:

 

  • Самолетната екскурзия ще се осъществи при минимум 150 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни

  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни

  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.



 




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 

  • Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната

  • Подписване на договор за организирано пътуване



 




ПЛАЩАНИЯ:

 

  • Депозит в размер на 1000 лева

  • Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване

  • Плащанията се извършват по банков път или в офиса на туроператора



 





ЗАБЕЛЕЖКИ:
 

  • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
  • Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
  • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
  • Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
  • Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Сейшелски острови е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
  • Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
  • Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
  • Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, застрахователна полица № 00080001/13062110000034 от 15.01.2021 г.
  • Местна валута: сейшелска рупия.



 





Етикети почивки и екскурзии 2022 сейшелски острови 2022 сейшели сейшелски острови сейшелите сейшелски острови почивка сейшелски острови екскурзия сейшелски острови ваканция екзотика и релакс сейшели екзотичен остров почивка на остров почивка на екзотичен остров почивка на тропиците тропическа почивка тропически релакс сейшелите 2022 почивка сейшели 2022 острови махе пралин силует ла диг сейшели лято сейшели есен сейшели зима сейшели организирана почивка сейшелски острови организирана почивка сейшелски острови меден месец сейшелски острови организирана екскурзия сейшелски острови туризъм сейшелски острови морски свят сейшелски острови хотели takamaka green village valmer resort fisherman's cove resort carana beach hotel constance ephelia resort story seychelles seychelles seychelles islands seychelles holiday seychelles travel seishelski ostrovi seishelski ostrovi pochivka 2021 seishelite pochivka na seishelite vakanciq na seishelite pochivka na ostrov ekzotichna pochivka seisheli сейшелски острови самолетен полет сейшелите самолетна почивка сейшелите чартърен полет организирана почивка чартърна почивка чартърна почивка самолет екскурзовод екзотика релакс незабравима почивка незабравима ваканция почивка ваканция екскурзия организирана екскурзия организирана ваканция организирано пътешествие лято 2021 есен 2021 онлайн резервация на почивки и екскурзии туризъм туризъм чужбина самолетна почивка самолетен полет изгодна почивка изгодна самолетна почивка изгодна организирана почивка изгодна оферта почивка изгодна оферта лято 2022 изгодна оферта есен 2022 изгодна ваканция семейна ваканция семейна почивка семейно пътуване хотели почивка лято почивка есен резервация на почивки меден месец идеи за пътуване идеи за почивка идеи за ваканция мечтана дестинация дестинация пътуване идеи дестинации лято 2022 идеи дестинации есен 2022 екзотична почивка луксозна почивка ол инклузив почивка all inclusive почивка pochivka lqto 2022 esen 2022 semeina pochivka idei za pochivka izgodna oferta za pochivka samoletna pochivka izgodna pochivka organizirana pochivka organizirana ekskyrziq turisticheska agenciq ekzotichna pochivka vakanciq fancy holidays фенси холидейс оферти лицензиран туроператор туристическа агенция в софия туристическа агенция във видин фенси холидейс
Оферта № П264